Onze Baby Experts zijn

Maartje Bruning

  • Geboorte doula en eigenaar van Mother Me doula services sinds 2013.
  • Birthlight zwangerschapsyogadocent sinds 2014.
  • Zwangerschapsdocent en ontwikkelaar van het partner programma “Gewoon Bevallen” en “Birthing Basics” sinds 2015. Directeur van de Doula Academie sinds 2019. Moeder van 2 kinderen van 12 en 8 jaar.

De ervaring die Maartje heeft opgedaan bij meer dan 180 medische en thuisbevallingen, gecombineerd met het intensief begeleiden van zwangeren (soms met, soms zonder partner) deelt ze graag met jullie op deze vlog. Haar specialisme ligt in het bereiken van een thuisbevalling-mentaliteit in ongeacht welke omgeving en iedereen het gevoel te geven gezien en gehoord te worden.

Drs. Natalie van Gelder

  • Orthopedagoog. Studie Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Verantwoordelijk voor het opzetten van onderzoeksgroepen bij de IMC Weekendschool en het leiden van de Research & Development afdeling.
  • Zelfstandig ondernemer sinds 2014 als eigenaresse van Baby Sensory onder de naam WOW Nederland. Moeder van 3 kinderen van 3, 8 en 10 jaar.

Natalie hoopt nog meer jonge ouders te bereiken om haar kennis en ervaring op het gebied van spelen met baby’s door te geven. Ze is ervan overtuigd dat meer kennis over de ontwikkeling van baby’s en de behoeftes die baby’s hebben, op een positieve manier kan bijdragen aan de ervaring van jonge ouders en een gunstige ontwikkeling van de baby.

Sabine Hendriksen

  • Eigenaar van Praktijk Fijnzwanger, sinds 2016.
  • Moeder van 3 kinderen van 6, 4 en 2 jaar.

Voor Sabine is het duidelijk dat waar je ook bevalt en met wie, het erom gaat dat jij je geliefd en gedragen voelt. Graag neemt ze jullie mee in de belevingswereld van haar fijnzwanger parktijk en wat er allemaal mogelijk is om je zwangerschap anders te gaan beleven.

Suzanne de Reijke

  • Verloskundige sinds 2005 en (mede-)praktijkhoudster van Verloskundigen Amsterdam Zuid sinds …..
  • Moeder van 2 kinderen van 10 en 9 jaar.

Als verloskundige die al meer dan 1.000 bevallingen heeft begeleid merkt zij steeds meer hoe belangrijk het is om vrouwen vertrouwen en rust te geven, al tijdens de zwangerschap. Puur door haar aanwezigheid en ervaring laat zij veel vrouwen kennismaken met de kracht van hun eigen lijf in zowel ziekenhuis- als thuisbevallingen.