Suzanne de Reijke van Verloskundigen Amsterdam Zuid

Praktijk: Verloskundigen Amsterdam Zuid

Ik ben Suzanne de Reijke en ik ben afgestudeerd verloskundige vanaf 2005 maar eigenlijk ben ik al mijn hele leven gedreven door de verloskunde. Als 4 jarig meisje was ik bij de geboorte van mijn zus en toen al ben ik gegrepen door het wonder van de geboorte. Nu zeker meer dan duizend bevallingen verder ben ik iedere dag nog steeds net zo verwonderd. Ik “werk” nog iedere dag en nacht met veel plezier.

Hoe langer ik verloskundige ben, hoe meer ik voel hoe belangrijk het is om vrouwen hun eigen kracht te laten ervaren. Door als verloskundige vertrouwen en rust te geven, leren veel vrouwen hoe groot de kracht van hun eigen lijf en eigen kunnen is. Dit kan voor iedereen een heel ander verhaal zijn maar belangrijk blijft dat ze tevreden terug kunnen kijken op één van de meest bijzondere ervaringen in hun leven.

Ik ben samen met Tineke van Schuppen praktijkhouder van Verloskundigen Amsterdam Zuid. In deze praktijk staan wij voor goede zorg door een zo persoonlijk mogelijke begeleiding door een team van ervaren verloskundigen die allemaal deze bovenstaande visie over vertrouwen en rust dragen.

Ik ben heel verheugd om samen te werken met Maartje Bruning (Mother Me Doula services & de Doula Academie) Sabine de Groot (Praktijk Fijnzwanger) en Natalie van Gelder (Baby Sensory) omdat ik geloof in het bundelen van krachten. Hierdoor kan ik nog beter de cliënten bereiken en dus goed informeren.

Dit is dan ook precies wat ik zou willen bereiken met de Baby Experts: vrouwen en mannen nog beter informeren, wanneer het jullie uitkomt en op je eigen manier. Dit doe ik door jullie steeds een beetje mee te nemen in mijn schitterende werk.

Tot snel!

www.verloskundigenamsterdamzuid.nl