Top 5 Spelletjes voor tweejarigen

Er zijn veel verschillende soorten spelletjes voor twee-jarigen. We hebben Hello Sunshine, Here Fishy, Magnetic Fishing Game, Feed the Woozle, en Seek-a-Boo in dit artikel opgenomen. Maar als je geen van deze spelletjes hebt liggen, probeer dan in plaats daarvan deze eenvoudige spelletjes! Je peuter zal ze zeker leuk vinden! Deze spelletjes zijn leuk, leerzaam, en zullen je peuter helpen zijn motorische vaardigheden te verbeteren.

Hier Visje, Visje Magnetisch Visspel

Dit magnetische visspel heeft twee spelstanden, een om vrij te spelen en een andere om de spelregels te leren. Kinderen kunnen vissen met de hengel om de hand-oog coördinatie en concentratie te oefenen, en dit spel gebruikt de doos als zeebodem. Er zijn ook zes kaarten en vierentwintig vissen om te matchen. Leeftijden vanaf twee jaar. Het wordt niet aanbevolen voor peuters jonger dan drie jaar.

Een leuke manier om het vissen aan een peuter te introduceren is met de Hier Visser Magnetische Spellen. Kinderen kunnen proberen met dobbelstenen te gooien om te bepalen welke gekleurde vis ze proberen te vangen. Als ze dat doen, krijgen ze een stukje vis voor hun puzzelbord. Als ze vijf vissen op een rij vangen, winnen ze. Een vissig spel is een leuke manier om je kind te leren delen en nieuwe vaardigheden te leren.

Voer de Woozle

Een spel dat grove en fijne motoriek aanleert is Feed the Woozle. Het spel kan met meerdere spelers gespeeld worden en integreert teamwork en coöperatief spel. Of je nu met één kind speelt of met meerdere broers en zussen, dit spel bevordert teamwork, lichaamsbewustzijn, en tellen. En omdat het drie spelniveaus heeft, kun je het passende niveau kiezen voor de vaardigheid van je kind.

Kinderen leren de Woozle te voeden door de slakken van het ene niveau naar het andere te verplaatsen. Er zijn drie niveaus om uit te kiezen en elk vereist het gebruik van verschillende kaarten. Het spel stimuleert ook cijferherkenning. Een leuk cadeau voor een tweejarige is een Woozle spel dat meerdere manieren van spelen biedt en kinderen aanmoedigt om samen als gezin te spelen.

Als je het spel wilt uitbreiden om er meer spelers bij te betrekken, kun je extra pakketten kopen om de pret nog groter te maken. Feed the Woozle is een leuk coöperatief spel dat behendigheid leert, tellen, en de buik bewerkt. Hello Sunshine is een ander coöperatief spel dat je kind helpt ruimtelijk inzicht en basisrichtingen te leren. Het is ook een leuk spel om met oudere broers en zussen te spelen. Freeze Dance is een ander populair spel voor peuters.

Seek-a-Boo

Als je een leuk spel voor jonge kinderen zoekt, kun je eens kijken naar Seek-a-Boo. Dit populaire geheugenspel is een goede manier om woordenschat en hand-oog coördinatie te oefenen. Dit spel is gemakkelijk te spelen en wordt geleverd met 36 kaarten om de boa’s te vinden. Het leert kinderen ook voorwerpen herkennen en het concept van bij elkaar passen. De interactieve oudergids is nuttig, want die geeft aanwijzingen voor extra manieren om het spel te spelen.

De eenvoudigste versie van het spel is Where’s Bear?, dat gebruik maakt van nesteldozen met afbeeldingen van verschillende kamers van het huis van een beer. Om te spelen moet een kind zijn ogen openen terwijl het in elk doosje een beer verstopt. Als de beer eenmaal verstopt is, moet het kind zijn ogen openen om hem te zoeken. Het spel is het best geschikt voor kinderen vanaf twee jaar, maar je kunt het ook met oudere broers en zussen of andere kinderen gebruiken.

Een ander spel om te proberen is Forest Pals, dat 38 niveaus en 2 spelstanden heeft. Het helpt de concentratie en behendigheid van kinderen op te bouwen. Ze kunnen ook oefenen in marcheren op de plaats, balanceren, en springen. En ze leren ook over kleuren en vormen. In tegenstelling tot Seek-a-Boo heeft dit spel bewegingssensoren die beweging op het rode gedeelte van het bord detecteren.

Hallo Zonneschijn

Als je op zoek bent naar Hello Sunshine spelletjes voor peuters, dan is dit de juiste plaats om te beginnen! Dit zachte zonvormige speelgoed is bedoeld voor peuters, maar het is een geweldige manier om positietaal te introduceren. Het spel gebruikt een pluche zonnespeeltje om verstoppertje te spelen. De aanwijzingen van het spel helpen peuters te leren waar de zon zich verstopt en helpt hen visuele plaatsingsbegrippen te ontwikkelen. Of je kind dit spel nu alleen of met een ouder speelt, het leert je kind waar het Zonneschijn moet zoeken.

We speelden Hello Sunshine op een dag ongeveer een uur lang. We hadden een paar spelletjes gemeen en het kostte Balian even om uit te vinden hoe elk spel gespeeld moest worden. Het is een leuk spel dat helpt bij het leren volgen van aanwijzingen en het vinden van verborgen voorwerpen. Of je het nu met een vriend speelt of in je eentje, het is een leuk spel voor kinderen van alle leeftijden. Onze tweejarige dochter is er dol op!

Dit spel heeft veel voordelen. Het is helemaal reclamevrij, zodat je kind het veilig kan spelen. Het is ook geweldig voor kleuterschool niveau één, twee en drie. De spelletjes zijn geschikt voor zowel ouders als peuters, en je kunt ze op elk moment spelen, dag en nacht. Je kunt deze spelletjes ook met je oudere broers en zussen spelen. En vergeet ook het Freeze Dance spel niet! Dit spel is een geweldige manier om je peuters in beweging te krijgen en wat beweging te krijgen.

Hellingen en Ladders

Kinderen zullen dol zijn op dit klassieke spel! De concentratie van een kind wordt op de proef gesteld als het probeert de ladder op te klimmen zonder te vallen. Dit is het ultieme spel van consequenties en beloningen. Het leert getallen en tellen van één tot 100 terwijl het kinderen vermaakt. Zelfs als je peuter nog niet kan lezen, is dit spel een hit! Hier zijn wat ideeën om je op weg te helpen:

Dit spel leert moraal door kinderen de consequenties van hun daden te laten zien. Als een kind bijvoorbeeld een goede daad doet, klimt het op de ladder om een beloning te krijgen, terwijl het bij wangedrag op de parachute klimt en de gevolgen ondergaat. Het kunstwerk van het spel is ook bedoeld om kinderen morele waarden bij te brengen en positief gedrag aan te moedigen.

Een andere leuke activiteit is Slangen en Ladders, dat zijn oorsprong vindt in het oude India. Het was bedoeld om kinderen te leren over moraal en het verschil tussen goede en slechte daden. Het spel leert waardevolle levenslessen en kan met twee spelers of meer gespeeld worden. In tegenstelling tot andere spelletjes heb je voor dit spel maar een handvol cijfers nodig. Zelfs peuters met een korte aandachtsspanne zullen van deze activiteit houden! Je kunt ook andere spelletjes in de omgeving verwerken, zoals een ring-om-te-schakelen spel of een bordspel met slangen en ladders, om een uitdagender spel te maken.

Hokey-pokey

Als je je kinderen wilt laten kennismaken met muziek en beweging, kun je beginnen met een liedje als “Hokey-pokey”. Het is ’s werelds bekendste meedans, en het kan een prachtig leermiddel voor je kind zijn. Bij elke beweging leert je kind met de klok mee te bewegen, leert het van links naar rechts te gaan, en leert het de volgorde te volgen. Kinderen zullen ook genieten van de leuke, repeterende bewegingen van de Hokey-Pokey.

Je kunt ook beginnen met een spelletje Hokey-Pokey, dat kinderen leert hoe ze hun lichaam kunnen draaien en lichaamsdelen kunnen aanwijzen. Je kind zal het heerlijk vinden om met de linkerarm te schudden en rond te draaien terwijl hij of zij de rechterkant van zijn of haar lichaam aanwijst. Als je een ander lichaamsdeel wilt introduceren, kun je hetzelfde doen met de andere arm. Als je kind dit spel eenmaal onder de knie heeft, kun je het met elk ander lichaamsdeel proberen te spelen.

Een andere leuke manier om je kind kennis te laten maken met muziek is door de Hokey-Pokey met hem of haar te spelen. Kinderen zullen genieten van het eenvoudige ritme van het liedje terwijl ze de lichaamsdelen leren kennen en hoe ze in de juiste stand te houden. Dit spel kan ze ook helpen hun links en rechts te leren door ze te laten zien hoe hun benen in en uit cirkels gaan. Het mooiste is dat de meeste van deze spelletjes gespeeld kunnen worden met eenvoudige voorwerpen die je al in huis hebt.

Snug as a Bug in een kleed

Snug As A Bug in a Rug is een samenwerkend bordspel voor gezinnen dat leren en ontwikkeling bevordert. Het leert kinderen kleur, vorm, grootte en getalherkenning. Het spel kan op drie moeilijkheidsniveaus gespeeld worden, van gemakkelijk tot uitdagend. Bovendien helpt het spel kinderen zelfrespect en samenwerkingsvaardigheden te ontwikkelen. Tenslotte is dit spel leuk voor zowel de kinderen als de ouders.

Snug As A Bug in a Rug is een boeiend educatief spel dat zowel geschikt is voor peuters als kleuters. Dit spel is ontworpen met drie verschillende moeilijkheidsgraden, en heeft een leeftijdsbereik van twee tot vijf. Het is ideaal voor kinderen die kleuren, vormen en getallen oefenen, maar misschien nog niet toe zijn aan meer geavanceerde spelletjes. Bovendien kan het, vanwege de kleine stukjes, voor jonge kinderen verstikkingsgevaar opleveren.

Snug As A Bug in a Rug is een leuk spel voor kinderen om tot tien te leren tellen en kleuren te herkennen. Het is ook heel leerzaam voor kinderen en helpt hun motorische vaardigheden te ontwikkelen. In tegenstelling tot sommige spelletjes hoef je bij dit spel niet te lezen. Snug As A Bug in a Rug heeft talrijke prijzen gewonnen, waaronder een Oppenheim Toy Portfolio Platinum Award en een Dr. Toy 10 Best Educational Toy Award.

Plaats een reactie